Språk

Kom och låt dig inspireras som förälder!

2017-11-06 13:27

Vi välkomnar dig, förälder eller vårdnadshavare samt du som arbetar med barn och ungdomar i Hallstahammars kommun till en inspirerande föreläsning med Micke Gunnarsson, grundare av livsidén .barnatro – en plattform för drömmar.

Bild på mångfaldshanden

I Hallstahammar vill vi att alla ska bli en Förberedd förälder

Hallstahammars kommun har i en gemensam satsning mellan barn- och utbildningsförvaltningen och socialförvaltningen skapat ett begrepp man kallar "Förberedd förälder". I satsningen jobbar förvaltningarna tillsammans för att stötta i föräldraskapet, både i det vardagliga som alla föräldrar någon gång brottas med och i situationer då extra stöd kan behövas. 

Berörande föreläsning om digitalisering, internetanvändning och självkänsla

Som en del i "Förberedd förälder" ordnas nu och då utbildningar med olika teman kopplade till föräldraroll eller barns utveckling. Höstens höjdpunkt äger rum nu i november då vi gästas av inspirationsföreläsaren Micke Gunnarsson.

Mickes föreläsningar är en blandning mellan stand up och föreställning där ingen är den andra lik. Micke berör till skratt men även ibland till tårar. Han vill att det ska kännas. På ett inspirerande sätt lär Micke oss om den digitala utvecklingen, sociala medier och hur internet är det nya analoga. Han tar oss med på en upplevelserik föreläsning kring prestation, självkänsla, den digitala utvecklingen och internetanvändning kopplat till barn och unga.

Tid och plats

Föreläsningen äger rum torsdag den 16 november klockan 18.00 i Nibbleskolans matsal, Häradsvägen 8 i Hallstahammar. Föreläsningen beräknas hålla på cirka tre timmar och är kostnadsfri. Ingen föranmälan behövs men lokalen tar maximalt 350 åhörare.

Alla med intresse för barn och ungdomar hälsas varmt välkomna!

Bild på Micke Gunnarsson, förläsare
- Hur kan vi tänka då våra barn sitter där vid datorn i en annan värld...eller är det verkligen en annan värld? Var beredd på många skratt och tårar om vartannat under en intensiv stund med mig, låter Micke hälsa.