Språk

I huvudet på en tonåring - föreläsning med Mia Börjesson

2018-05-17 11:25

Vi välkomnar dig, förälder eller vårdnadshavare samt du som arbetar med barn och ungdomar i Hallstahammars kommun till en inspirerande föreläsning med Mia Börjesson, socionom, coach, handledare och inspiratör.

Bild på mångfaldshanden

I Hallstahammar vill vi att alla ska bli en Förberedd förälder

Hallstahammars kommun har i en gemensam satsning mellan barn- och utbildningsförvaltningen och socialförvaltningen skapat ett begrepp man kallar "Förberedd förälder". I satsningen jobbar förvaltningarna tillsammans för att stötta i föräldraskapet, både i det vardagliga som alla föräldrar någon gång brottas med och i situationer då extra stöd kan behövas. 

Föreläsning med aha-upplevelser för tonårsföräldrar och andra

Som en del i "Förberedd förälder" ordnas nu och då utbildningar med olika teman kopplade till föräldraroll eller barns utveckling. Vårens höjdpunkt äger rum nu i maj då vi gästas av inspirationsföreläsaren Mia Börjesson.

Med humor och igenkänning får du tips och idéer att hantera vardagen med tonåringar hemma.

Tid och plats

Föreläsningen äger rum tisdag den 22 maj klockan 18.00 på Sagabiografen, Storgatan 12 i Hallstahammar. Föreläsningen är kostnadsfri och någon föranmälan behövs inte.

Alla med intresse för barn och ungdomar hälsas varmt välkomna!

Bild på Mia Börjesson, föreläsare
- Gemensamt för alla oavsett ålder är önskan om att kunna förstå och kommunicera med varandra. Människor vill bli respekterade och bra bemötta vare sig du är ung eller äldre - och vägen dit går genom förståelse och kommunikation, det kommer vi prata om under föreläsningskvällen, säger Mia.