Språk

Östra Trollebovägen förlängs

2018-03-13 09:30

Det är nu dags att påbörja arbetet med att förlänga Östra Trollebovägen så de två fastigheterna 1:294 och 1:295 får tillgång till väg, vatten, avlopp, fiber och el. De fastigheterna är sedan tidigare planerade för villabebyggelse. I och med vägarbetet kommer även fem fastigheter som idag har sina utfarter mot Starkgatan att få nya adresser och utfart mot Östra Trollebovägen i stället.

Under vecka 11 påbörjas arbetet som kommer att utföras på vardagar mellan klockan 06.30 och 16.00.

Kör sakta i området och ha särskild koll på barnen

När arbetet pågår kan framkomligheten i området vara begränsad. Vi uppmanar därför alla att köra sakta och vara uppmärksam på tillfälliga trafikhänvisningar.

Där arbetet pågår kommer vi av säkerhetsskäl att spärra av. Som förälder eller vårdnadshavare är det viktigt att du har ett extra vakande öga på ditt barn så att ingen vistas innanför det avspärrade arbetsområdet.

Vi gör vårt bästa för att du ska påverkas så lite som möjligt

Vi ber om överseende med eventuella problem vårt arbete kan orsaka. Vi försöker alltid utföra vårt jobb så att du ska påverkas så lite som möjligt.

Mer information

Har du funderingar, synpunkter eller vill veta mer om arbetet är du välkommen att kontakta kommunens kundcenter på telefon 0220-240 00 eller e-posta kundcenter@hallstahammar.se.

För information om lediga tomter i kommunen är du välkommen att kontakta Therese Pettersson på telefon 0220-240 68 eller e-post therese.pettersson@hallstahammar.se.

Kartbild över Trollebo