Språk
Möt våra medarbetare / Andreas sköter ko...

Andreas sköter kommunens fastigheter

Andreas Blomqvist är arbetsledare på driftavdelningenAndreas Blomqvist är arbetsledare på driftavdelningen

Andreas Blomqvist har arbetat som projektledare för flera privata aktörer, men tycker att det är väldigt trevligt att arbeta för sin hemkommun som arbetsledare på drift och produktion.

Andreas arbetar som arbetsledare på drift och produktion och har ansvar över driften i kommunens alla fastigheter. Det är allt från förskolor, vårdhem, skolor och kommunhuset. Totalt är det över 70 fastigheter.
- Ingen dag är den andra lik, men jag drivs av de dagliga utmaningarna. Jag får göra allt från att fösa grisar på Åsby till att bygga om förskolan. Det är verkligen allt mellan himmel och jord, säger Andreas.

Han har tidigare inte arbetat i en kommunal verksamhet men tycker det är trevligt att arbeta för sin hemkommun. Fastigheter i bra skick är en av förutsättningarna för att kommunens verksamheter ska fungera.
- Privata kunder är väldigt fokuserade på sitt hus eller sitt objekt men här är det en hel kommun som ska sammanflätas och utvecklas. Det är ett roligt och utvecklande arbete som innebär många möten med människor.