Från och med den 1 september kan du lägga ett e-förslag

2017-08-29 08:52

Alla har tankar och idéer om hur en kommun kan bli bättre. Och det vill vi ta vara på! Därför finns möjligheten att från och med fredag den 1 september lägga ett e-förslag. Då kan just din idé kan bli verklighet.

Så här går det till: Du lägger ett e-förslag för omröstning på kommunens webbplats där alla kan gå in och rösta för eller emot. Alla publicerade e-förslag samlas i portalen där röstningen sker. En röst per person gäller. Här finns även möjligheten att kommentera ett lagt e-förslag. Om ditt förslag får 50 röster för inom 60 dagar så kommer ditt förslag att tas upp för diskussion av de förtroendevalda politikerna i kommunen.

Läs mer om e-förslaget på vår webbplats. Här finns även riktlinjerna för hur det fungerar och några tips om hur du kan marknadsföra just ditt förslag. Du hittar all information på www.hallstahammar.se/eforslaget