Ombyggnation i kommunhuset gör det stökigt i entrén och Kundcenter

2018-09-25 09:24

Vi kommer att byta ut delar av ventilationssystemet i kommunhuset under de kommande veckorna och därför kommer det att vara stökigt i entrén och i Kundcenter. Arbetet kommer att pågå under vecka 44-47.

Kundcenter kommer under byggtiden att flytta ut hela sin verksamhet ur befintliga lokaler. Så redan under vecka 39 påbörjas en ombyggnation i entrén för att möjliggöra Kundcenters flytt. Detta innebär att receptionen flyttas ut något, närmare entrédörrarna, i den befintliga lokalen och en tillfällig vägg sätts också upp bakom disken. Detta  gör att det under ombyggnationen kommer att finnas lite mindre plats i entrén.

Detta kommer inte att påverka våra öppettider i Kundcenter eller möjligheten att ringa till oss men vi ber om överseende med byggljud och annat som kan upplevas som störande under tiden som arbetet pågår. Men vi kommer att göra allt för att fortsätta ge dig den bästa service vi kan under denna tid.