Språk
Uppleva och göra / Bibliotek

Välkommen till Hallstahammars bibliotek

Allt (är) möjligt på biblioteket

Biblioteket är en del av Kulturhuset i Hallstahammar. Här pågår föreläsningar, utställningar och barnaktiviteter bland mycket annat. Här hittar du information om vad som är på gång i kommunen och du kan även köpa biljetter till konserter och teaterföreställningar. Och så kan du låna massor med böcker!

Är ni en större grupp, till exempel en skolklass, som vill besöka biblioteket? Ni är hjärtligt välkomna men ni får gärna kontakta oss först.

Sök i bibliotekets katalog

Låna e-böcker

Välkommen på nyinvigning av Kolbäcks bibliotek

2017-11-27

Måndag 12 mars klockan 18-20 är det festlig nyinvigning av Kolbäcks bibliotek..

Läs mer
 

Vårens föreläsningar i kulturhuset

2018-01-31

Välmående, naturfoto, tvångssyndrom och släktforskning. Vårens föreläsningar i kulturhuset bjuder på en intressant spännvidd.

Läs mer
 
 

Få hjälp med tekniken på bibliotekets IT-dropin

2018-02-01

För dig som behöver hjälp med enklare frågor och problem när det gäller mobiltelefon, surfplatta eller dator har biblioteket IT-dropin en gång i månaden.

Läs mer
 

Var med på bibliotekets bokträffar

2017-03-06

På bibliotekets bokträffar för vuxna väljer du själv om du vill delta ett eller flera av tillfällena. Varje tillfälle har ett individuellt tema som vi pratar fritt om. Du får alltså läsa och prata om vilken bok du vill! Ingen föranmälan. Vi bjuder på fika.

Läs mer
 
 

Nu drar läseklubben igång igen

2018-01-29

I läseklubben för barn som är 9-13 år pratar vi om allt som har med böcker att göra! Ibland gör vi även annat än att prata, till exempel ser på film. Vi träffas på torsdagar.

Läs mer
 
 
 
2016-07-22

Det digitala biblioteket