Musik och dans i olika stilar - Hallstahammars kommun

Språk
Kultur / Musik- och dansfö...

Musik och dans i olika stilar

I kommunen finns ett antal föreningar som antingen inbjuder till att spela eller sjunga musik eller som vill arrangera konserter och andra musikmöten. Det finns också två dansföreningar.

ABF-kören

ABF-kören sjunger en blandad reperotoar. För mer information kontakta Inga-britt Helgesson tfn 0220-142 96.

Läs mer om ABF-kören
 

Finska kören

Finska kören håller till i S:t Larsgården. För mer information kontakta Olavi Räihä tfn 0730-608 408

Läs mer om finska kören
 

Hallstahammars dragspelsklubb

Dragspelsklubben träffas för att spela dragspel och uppträda. För mer information kontakta Gunvor Gellerstedt tfn 0220-401 70.

Läs mer om dragspelsklubben
 

Hallstahammars folkdansgille

Det här är föreningen för dig som gillar att dansa svenska folkdanser. De sysslar också med musik och slöjd. De tar gärna emot nya och yngre medlemmar. För mer information kontakta Yvonne Lindgren tfn 0220-172 96

Läs mer om Hallstahammars folkdansgille
 

Hallstahammars Träblåsarensemble

Hallstahammars Träblåsarensemble är en orkester med enbart träblåsinstrument och komp. De spelar en bred repertoar från jazz till klassiskt. För mer information kontakta Anders Tyskling tfn 0220-161 38

Läs mer om Hallstahammars träblåsarensemble
 

IOGT-kören Hallstahammar

IOGT-kören sjunger en blandad repertoar både i och utanför Hallstahammar. För mer information kontakta Bo Lindqvist tfn 0220-512 50.

Läs mer om IOGT-kören
 

Kalle Västmans Spelemän

Dessa spelemän underhåller och sprider folkmusik och annan musik på många olika ställen i kommunen. För mer information kontakta Olavi Kilbo tfn 979-643 43 87.

Läs mer om Kalle Västmans Spelemän
 

Kolbäcks Musikkår

Kolbäcks Musikkår är en orkester som uppträder vid många högtidliga tillfällen i kommunen och dessutom anordnar egna konserter. För mer information kontakta Kristina Brunner tfn 070-699 01 19

Läs mer om Kolbäcks Musikkår
 

Lonestar Rockabilly Club Sweden

Lonestar Rockabilly Club Sweden arbetar för att förmedla kunskap om musikstilen Rockabilly och Rock´n´roll. För mer information kontakta Ingrid Eriksson tfn 073-598 29 96.

Läs mer om Lonestar Rockabilly Club
 

Musikföreningen Bruxlätet

I Bruxlätets lokaler i Eldsbodaskolan träffas olika band för att repa pop- och rockmusik. För mer information kontakta Lars Elofsson tfn 073-74 294 65.

Läs mer om Bruxlätet