Språk

Programmet för Hallstahammar Pride

2018-07-05 10:05

Under nästan hela vecka 34 manifesterar Hallstahammar för mångfald och allas rätt att vara sig själv. Programmet för Hallstahammar Pride börjar nu ta form och kommer innehålla föreläsningar, paneldiskussioner, regnbågsmässa, teaterföreställning med mera. Veckan avslutas på lördagen den 25 augusti med den första prideparaden i kommunens historia.

- Vi har varit många som planerat för Hallstahammar Pride, men idén kommer från HBTQ-gruppen för ungdomar. Ungdomarna kontaktade kommunens politiker och fick ett positivt gensvar. Och nu är vi snart där - i augusti går Hallstahammars egna Pride av stapeln, säger en nöjd Annelie Salminen, projektledare för festivalen och till vardags barn- och ungdomscoach i Hallstahammars kommun.

Löpande uppdatering på Facebook - Hallstahammar Pride

Programmet i korthet

Måndag 20/8

Tisdag 21/8

Onsdag 22/8

Torsdag 23/8

Fredag 24/8

Lördag 25/8

  • Samling på Hammartorget (mellan Coop och Lidl), klockan 16.00 - Prideparad!
    Avgång klockan 16.30, paraden går genom centrum och avslutas på Skantzen vid kanalkafét med en picknick.

 

Ett brett samarbete

I arbetsgruppen som tagit fram programmet sitter representanter från olika delar av Hallstahammars kommun, ABF, Svenska kyrkan, Autismföreningen Hammaren, Västmanlands Idrottsförbund, ungdomar och andra delar av civilsamhället.

Mer information

Vill du veta mer? Vill du vara med och bidra, kanske som volontär, eller på annat sätt? Kontakta oss gärna!

Projektledare Annelie Salminen, tfn. 0220-247 34, e-post annelie.salminen@hallstahammar.se. Under Annelies semester (9 juli-5 augusti) är du välkommen att kontakta kundcenter, som tar hand om och för dina frågor vidare. Kundcenter når du på tfn. 0220-240 00 eller e-post kundcenter@hallstahammar.se.

Foton eller filmer från Prideparaden

Hallstahammars kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att informera om evenemanget, marknadsföra Hallstahammars kommun på kommunens webbplats, Facebook och i övriga sociala medier, i broschyrer, foldrar, annonser, affischer och kommunens övriga informations-, kommunikations- och marknadsföringsmaterial. Foton och filmer där personer kan identifieras betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns.

Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Hallstahammars kommun sparar bilder och filmer i vår server men kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte utan samtycke från identifierbara personer. Om samtycke används har du alltid rätt att ångra dig och ta tillbaka ditt samtycke. Då får vi inte längre hantera dina personuppgifter.  Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via vårt dataskyddsombud, e-post dataskyddsombud@hallstahammar.se eller via kundcenter 0220-240 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.