Språk
Turism / Boende & konferens

Boende & konferens

Här finner du hjälp till de olika boende alternativen i vår kommun. Vi har gott om sängplatser och boenden för alla smaker. Vill du ha hjälp så tar du kontakt med oss på Turistinformationen. 

Bed & Breakfast

Vila ut i en härlig säng som står renbäddad och klar och väntar på ditt sällskap. Hör med hyresvärden vad som ingår i priset. I vissa stugor är husdjur välkomna, hos vissa hyresvärdar kan du även ta med dig hästen...

Läs mer om Bed & Breakfast
 

Camping

Tält, husvagn eller husbil? Har du med dig ditt eget boende och vill hitta en plats där du kan stanna över natten. Här hittar du platser där du är välkommen att campa.

Läs mer om vart du kan campa
 

Hotell

Vill du bli riktigt bortskämd och få frukosten serverad. Välj något av våra fina hotell, alla med sin unika historia. Kanske ta en natt på varje hotell för att inte missa någon pikant detalj.

Läs mer om våra hotell
 

Konferens

Kommer du med den lilla gruppen eller är ni många. Vi har många bra lokaler/byggnader som står och väntar på att få ta emot er grupp för en minnesvärd konferens.

Läs mer om vart du kan konferera.
 

Stuga

I vilken stuga vill du bo? Kanske är det i den lilla röda stugan ute på landet eller är det i den lilla stugan ute på sjön?

Läs mer om våra stugor.
 

Vandrarhem

Om du vill bo på vandrarhem finns det två alternativ i vår kommun. Båda ligger i Strömsholm med omnejd. På båda vandrarhemmen har du möjlighet att ha med dig hund.

Läs mer om våra vandrarhem.