Språk

Diggiloo

2017-07-17 11:27

Förra årets sommar succé är tillbaka på Strömsholm. För andra året gästar Diggiloo oss den 12 augusti med en stor skara folkkära artister. Så som bland annat Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Andreas Johnsson och Jessica Andersson för att nämna några. I en av Sveriges vackraste miljöer kommer de att uppträda ackompanjerade av stort bad, dansare och kör.

Insläpp börjar till festivalområdet börjar från klockan 17.00 och showen startar klockan 19.00. Har du inte med dig egen picknick så finns det massor av godsaker att köpa inne på området. Priset biljett varierar från 395 kr till 775 kr/person beroende på plats.
Mer information om priser och förslag på tilltugg hittar du på hemsidan www.diggiloo.com

Tips:

Ta med familjen redan tidigare under dagen och besök Ridskolan Strömsholm. Hela anläggningen på Strömsholm är en öppen anläggning och ni som besökare är välkomna in och se hur hästarna har det. Tänk på att hästar är stora djur och var vänlig att respektera de ordningsföreskrifter som finns på området.

Strömsholms slott är öppet mellan klockan 11-17, både lördag och söndag för den som vill titta in på ett besök. Entréavgiften är 100 kr/vuxen och 50 kr för barn mellan 7-15 år, barn under 6 år går in gratis med betalande vuxen.  

Kom en natt tidigare och boka upp fredagkvällen på Jazzens museum och lyssna till The Refreshments. Övernattningsmöjligheter finns vid grannen, Strömsholms Vandrarhem eller kanske uppe vid stallplan och Mahognyvillans B&B.

Är det så att du spelar golf så kan du lösa Greenfee för ett spel på Strömsholms golfklubbs 9-håliga bana. Är du inte något för golf så kan du prova på Westerqwarns minigolfbana. Kanske utmana hela familjen på ett spel?

Fler tips på vad du kan se och göra kan du få på www.stromsholmskanal.se hemsida.