Språk

Hallsta Triathlon

2017-05-17 11:49

Cyklar i fullfart under Hallsta Triathlon

För 14:e året i följd genomförs Hallsta Triathlon den 27-28 maj 2017. Det vackra grönområdet vid Skantzsjön och brukshistoria ramar in de uppskattade tävlingarna. Hallsta Triathlon erbjuder motion och tävling för barn, ungdom, junior, senior och master. Hallsta Triathlon bjuder på brett Triathlonprogram

Nytt för i år är att deltagarna i mastersklasserna samt motion bjuds på en unik möjlighet att köra nya väg 252 mellan Hallstahammar och Surahammar som skall invigas senare i höst. På varje cykelvarv möter en 5,6 km lång och 10 meter bred ny asfalterad okörd väg. På varje 10 kilometers varv är endast 2 km trafikerad. Påfart vid anslutningsvägen Olbergavägen.

Juniorerna tjuvstartar
Hallsta Triathlon ”tjuvstartar” med ungdomsläger i triathlon för ungdomar och juniorer 13-17 år med start torsdag 25 maj och avslutas i samband med söndagens tävlingar den 28:e maj. Fokus för lägret ligger på tävlingsförberedelse och teknik samt knyta kontakter med andra unga triathleter. Lägret leds av några av Sveriges främsta triathleter, bland andra Joel Vikner, Vera Vilaca och Oskar Djärv.

Klart du/ni ställer upp
Efteranmälas i samtliga klasser kan ske på tävlingsdagen i mån av plats och förhöjd avgift - senast en timme innan respektive start. Kortbetalning är möjligt även vid efteranmälan. Anmälan görs via Svenska Triathlonförbundets hemsida www.svensktriathlon.org på fliken
Tävling->Tävlingskalender. Sista anmälningsdag är onsdag den 17 maj. Kortbetalning sker i samband med anmälan. I och med anmälan godkänner du att ditt namn och resultat publiceras på Internet.

Observera att Senior Olympisk Distans är en tävlingsklass med krav på tävlingslicens samt medlemsskap i förening ansluten till Svenska Triathlonförbundet. Denna klass erbjuds för de som är under 35 år (dvs ej Masters) som vill tävla på olympisk distans utan drafting. Motionärer utan klubb & licens hänvisas till motionsklass.

Efteranmälan i samtliga klasser kan ske på tävlingsdagen i mån av plats och till förhöjd avgift – senast en timme innan respektive start.
Kortbetalning är möjlig även vid efteranmälan.

För mer information kontakta:

För anmälan till föreningskampen – skicka epost till info@hallstatriathlon.se för mer information.
För mer information om tävlingarna gå in på hemsidan www.hallstatriathlon.se eller mejla frågor till info@hallstatriathlon.se
Per Vikner, Tävlingsansvarig Tel 0706659115 och Kenneth Wiberg, Teamledare Tel 0702622399