Språk
Uppleva & göra / Kulturskolan

Välkommen till Kulturskolan

Välkommen till Hallstahammars kulturskola och de möjligheter vi kan erbjuda inom musik, dans och film. Vad vill du göra? Vad drömmer du om? Våra kompetenta lärare finns här för att följa dig en bit på vägen. Hos oss kan du ta de första stegen mot mot ett livslångt fritidsintresse eller till och med ett yrke inom våra områden.

Aktuell information

Anmälan är nu öppen till de kurser som vi startar med stöd av Kulturrådet. Kurserna har startat och det finns enstaka platser kvar. SparaSparaFör dig som vill spela ett instrument, men inte vill köa, har vi just nu några platser lediga på fiol, cello, klarinett och saxofon. Välkommen med din ansökan.

Under vecka 13 genomför vi Kulturskolans vecka med musikcaféer i Kulturhuset måndag till torsdag, 18.30 alla kvällar, och musikstunder på våra äldreboenden på eftermiddagarna. De flesta elever har på grund av dessa konserter ingen lektion. Ta kontakt med din lärare om du är osäker på vad som gäller för just dig. Välkommen på café.

Anmälan till kulturskolan

2010-02-25

Här hittar du information om anmälan och antagning till kulturskolans kurser.

Läs mer
 

Kulturskolan ger nya kurser i år

2017-01-25

Tack vare att kulturskolan beviljats utvecklingsbidrag från Kulturrådet kan vi under 2017 presentera tre nya kurser: skrivarverkstad, körsång och grundkurs i foto. Dessa kurser är kostnadsfria.

Läs mer om de nya kurserna här
 
 

Film

2016-01-11

Lär dig filmens grunder, hantverk och berättarteknik.

Läs mer om våra filmkurser
 

Dans

2016-01-11

Kulturskolan har dansgrupper för barn och ungdomar från och med 4 års ålder.

Läs mer om våra danskurser
 
 

Musik

2016-01-11

På kulturskolan finns över 20 instrument att välja bland. Vilket är ditt favoritinstrument?

Läs mer om våra musikkurser