Språk
Uppleva och göra / Kulturskolan

Välkommen till Kulturskolan

Välkommen till Hallstahammars kulturskola och de möjligheter vi kan erbjuda. Vad vill du göra? Vad drömmer du om? Våra kompetenta lärare finns här för att följa dig en bit på vägen. Hos oss kan du ta de första stegen mot mot ett livslångt fritidsintresse eller till och med ett yrke inom våra områden.

Aktuellt

Höstterminen är här! Kulturskolans undervisning startar i början av september, efter våra skolkonserter i terminsstarten. Samma konsert ger vi som en familjeföreställning torsdag 24 augusti kl. 18.00 i Perspektivet, på plan 2 i Kulturhuset. 

Det är nu, fram till 30 augusti, bästa tiden att anmäla sig för att få möjlighet att börja i någon av våra kurser i höst. Om du inte vet vad du ska välja kan vi tipsa om att komma till Öppet Hus i Kulturhuset lördag 26 augusti, kl 11-15. Då har du möjlighet att träffa kulturskolans lärare och prova våra olika aktiviteter - instrument, dans, film, foto och skrivande.

Fortsättningselever blir kontaktade av sin lärare senast tisdag 29 augusti, och nybörjare hör från oss tidigast i början av september, då vi hunnit sammanställa nyanmälningar. Kontakta oss gärna om du har frågor. 

Anmälan till kulturskolan

2010-02-25

Här hittar du information om anmälan och antagning till kulturskolans kurser.

Läs mer
 

Kulturskolan ger nya kurser i år

2017-01-25

Tack vare att kulturskolan beviljats utvecklingsbidrag från Kulturrådet kan vi under 2017 presentera tre nya kurser: skrivarverkstad, körsång och grundkurs i foto. Dessa kurser är kostnadsfria.

Läs mer om de nya kurserna här
 
 

Film

2016-01-11

Lär dig filmens grunder, hantverk och berättarteknik.

Läs mer om våra filmkurser
 

Dans

2016-01-11

Kulturskolan har dansgrupper för barn och ungdomar från och med 4 års ålder.

Läs mer om våra danskurser
 
 

Musik

2016-01-11

På kulturskolan finns över 20 instrument att välja bland. Vilket är ditt favoritinstrument?

Läs mer om våra musikkurser