Dans - Hallstahammars kommun

Språk
Kulturskolan / Dans

Dans

Foto: Mohamed Said/unsplash.com

Välkommen till dansundervisningen i Danslabbet, vår nybyggda danssal i Kulturhuset i Hallstahammar. Dansen är både nöje och konstform och på kulturskolan lär vi ut både grunder och fördjupning i allt från jazzdans till modern dans och klassisk balett. 

”På mina lektioner har vi roligt tillsammans och sprider dansglädje. Vi utmanar och stärker varandra; i ett tryggt klimat vågar vi kasta oss ut i dansen. Fantasi blandas med dansteknik genom gestaltning med kroppen. För mig är det viktigt att mina klasser ger varje individ möjligheten att utveckla ett personligt uttryck samt en god dansteknik. Under terminen kommer vi blanda olika dansstilar. Kom, så utforskar vi dansen tillsammans!”
Caroline Gustafson-Asp, danslärare

Dansgrupper läsåret 2017-2018:

Måndag 16:15-17:00 Barndans grupp 1 – för barn 4-6 år

Måndag 17:00-18:00 Dansmix 1 – för barn 7-8 år

Tisdag 16:15-17:00 Barndans grupp 2 – för barn 4-6 år

Tisdag 17:00-18:00 Dansmix 2 – för barn 9-10 år, fortsättningsgrupp

Tisdag 18:00-19:00 Dansfusion – för barn från 11 år och uppåt.

Terminsstart enligt kallelse från vår danslärare.

Dansen är kostnadsfri och anmälan sker på kulturskolans anmälningsblankett eller i e-tjänsten. Sena anmälningar tas emot och eleven får börja i lämplig grupp i mån av plats, annars har man en plats i kön inför kommande termin. Om du är intresserad av att börja dansa, skicka in en anmälan så att vi kan ta hänsyn till dig i vår planering.

Lämplig klädsel är mjuka kläder som går lätt att röra sig i. Vi dansar barfota och med uppsatt hår.