Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Företagssupport i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

Kompetensnätverket NYHET!

2017-11-21

Handelskammaren Mälardalen startar ett Kompetensnätverk som vänder sig till alla företag i Västmanland som har behov av att rekrytera medarbetare och som vill utveckla sitt arbete med kompetensutveckling nu och in i framtiden.

Läs mer här
 

Frukost i Hallsta - En julklapp för framtiden

2017-11-08

Välkommen till Frukost i Hallsta, torsdagen den 7 december i Hallstaparken. Som vanligt får vi en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker. Även denna morgon bjuder på ett fullspäckat schema.

Läs mer här
 
 

Programmet Nyanlänt företagande, för dig som vill bli framgångsrik företagare

2017-11-06

Träna dig för den verklighet det innebär att driva företag och fördjupa dina kunskaper inom företagande.  Målet med Programmet är att ge dig tillräckliga kunskaper, färdigheter och nätverk för att kunna starta företag efter genomförd utbildning.

Läs mer här
 

Guldregn på Strömsholms slott

2017-10-28

Hallstahammar Promotion bjöd in kommunens företagare till årets företagarfest, Guldyra 2017. Kvällen inleddes med att premiera våra duktiga företagare i kommunen och fina utmärkelser delades ut på Strömsholms slott av landshövding Minoo Akhtarzand.

Läs mer här
 
 

EU-stöd beviljat för utveckling av företagandet i Strömsholm

2017-10-02

Destinatin Strömsholm, i samarbete med Hallstahammars kommuns näringslivsenhet, har blivit beviljade projektstöd för affärsutveckling av Destination Strömsholm inom Landsbygdsprogrammet 2014-2020. 

Läs mer om projektstödet