Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Företagssupport i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

Frukost i Hallsta 4 maj

2017-04-12

Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på gång. ”Frukost i Hallsta” sker första torsdagen varje månad och det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

För mer information och anmälan
 

Det är dags att nominera företag till årets Guldyra

2017-04-20

Fredag 27 oktober är det dags för årets företagarfest Guldyran. Redan nu vill vi ha hjälp med att nominera de företag som kan få utmärkelser i de olika kategorierna.

Läs mer här
 
 

En fett bra Näringslivsdag

2017-03-27

Premiären av Näringslivsdag - En fett bra dag den 22 mars, blev en lyckad dag full av inspiration och nya möten för de 150 deltagarna.

Läs mer här
 
 

Almis affärsrådgivning på olika språk

2016-09-14

Behovet av rådgivning på olika språk är stort och det behovet har Almi tillgodosett med telefonrådgivning.

Läs mer här
 

Näringslivskalender

2016-03-10

Näringslivsenheten arrangerar olika aktiviteter för och med näringslivet. Det kan bland annat vara näringslivsfrukostar och informationsträffar för dig som vill starta eget. Även flertalet aktörer i länet arrangerar kurser och seminarier för företagare. Välkommen med din anmälan! 

Läs mer här