Näringsliv - Hallstahammars kommun

Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Stöd och rådgivning i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

Vill du anställa medarbetare? Använd Växastödet

2018-06-19

Regeringen har infört ett Växa-stöd för enskilda näringsidkare som vill anställa sin första medarbetare.

Läs mer här
 

Startseminarier för dig som vill starta eller är nybliven företagare

2018-05-07

Vill du göra drömmen till verklighet? Eller vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Utmana dig själv och ta nästa steg. Almis startseminarier ger dig både kunskap och inspiration.

Läs mer här
 
 

Så tycker näringslivet i Hallstahammars kommun

2018-05-02

Hallstahammars kommun har tagit fram ett näringslivsprogram. Som uppföljning, skickade Näringslivsenheten ut en enkät till näringslivet i Hallstahammars kommun med frågeställningar kring kommunens kommande näringslivsarbete. 

Läs mer här
 

Kanonstart på Handelskammarens pilotprojekt "Entreprenörskap i skolan - den röda tråden"

2018-05-03

Handelskammaren Mälardalen bjöd in skola och näringsliv till en inledande workshop på Hallstaparken för att diskutera utmaningarna kring att skapa drivna individer som är nyfikna på arbetslivet och företagande.

Läs mer här
 
 

Kanthal AB en av 15 finalister till Avonovas pris för hållbar arbetsplats

2018-04-11

Femton företag och organisationer har chans att vinna Guldpilen, ett pris till hållbara arbetsplatser instiftat av företagshälsan Avonova. Vinnarna kommer att koras under årets Almedalsvecka. Kanthal AB i Hallstahammars kommun är en av finalisterna.

Läs mer här