Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Företagssupport i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

En fett bra dag

2017-02-03

Du är varmt välkommen till Näringslivsdag i Hallstahammar. Vi kommer få ta del av föreläsaren, äventyraren och inspirationscoachen Aron Anderson många insikter av att maximera sin potential, om vikten av laganda och nå sina mål, oavsett hinder.

Anmäl dig redan idag.

Här kan du läsa hela programmet för dagen.
 
 

Frukost i Hallsta 6 april

2017-03-17

Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på gång. ”Frukost i Hallsta” sker första torsdagen varje månad och det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

För mer information och anmälan
 

Vill du starta företag?

2017-02-15

Drömmer du om att starta företag? Har du en affärsidé och vill utveckla den? Är du beredd att ta din idé till nästa nivå? Då är vår starta eget kurs Business Camp, något för dig! Du får tillsammans med andra deltagare och en coach skapa förutsättningar för ett lyckat företagande.

Välkommen till oss för att starta din resa!

Här kan du läsa mer om Business Camp
 
 

Almis affärsrådgivning på olika språk

2016-09-14

Behovet av rådgivning på olika språk är stort och det behovet har Almi tillgodosett med telefonrådgivning.

Läs mer här
 

Näringslivskalender

2016-03-10

Näringslivsenheten arrangerar olika aktiviteter för och med näringslivet. Det kan bland annat vara näringslivsfrukostar och informationsträffar för dig som vill starta eget. Även flertalet aktörer i länet arrangerar kurser och seminarier för företagare. Välkommen med din anmälan! 

Läs mer här