Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Företagssupport i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

Upphandling i Solo- mikroprojektet

2016-11-30

Almi Företagspartner Mälardalen AB/Solo-Mikroprojektet inbjuder till upphandling av ramavtal gällande konsulttjänster för kompetensutveckling/utbildning inom ett antal
affärsutvecklingsområden. Målgruppen utgörs av småföretagare med behov av
kompetensutveckling inom affärsutveckling för sig själv och sina medarbetare.

Läs mer om upphandling Solo - mikroprojektet
 

Frukost i Hallsta 1 december

2016-11-16

Den 1 december är det dags för vår populära företagarfrukost där man som företagare kan nätverka med varandra, träffa kommunen och lyssna på intressanta intervjuer på scen samt äta en god frukost. Anmäld dig på http://www.hallstapromo.se/frukostmote/

Läs mer om Frukost i Hallsta
 
 

Hallstahammars kommun klättrar i rankingen av företagsklimatet

2016-09-20

När Organisationen Svenskt Näringsliv i dag släppte sin årliga ranking av Företagsklimat har Hallstahammar fortsatt sin klättring mot toppen. Plats 59 är en förändring med 5 placeringar mot 2015 där man hamnade på plats 64.

Läs mer här
 

Almis affärsrådgivning på olika språk

2016-09-14

Behovet av rådgivning på olika språk är stort och det behovet har Almi tillgodosett med telefonrådgivning.

Läs mer här
 
 

Näringslivskalender

2016-03-10

Näringslivsenheten arrangerar olika aktiviteter för och med näringslivet. Det kan bland annat vara näringslivsfrukostar och informationsträffar för dig som vill starta eget. Även flertalet aktörer i länet arrangerar kurser och seminarier för företagare. Välkommen med din anmälan! 

Läs mer här