Språk

Frukost i Hallsta 1 juni

2017-05-08 13:35

Frukost i Hallsta

Välkommen till Frukost i Hallsta, torsdag 1 juni på Jazzens museum. 

Det är dags för sista Frukost i Hallsta innan sommaren och den här gången är vi på Jazzens museum i Strömsholm. Morgonens sponsor är VL, Västmanlands Lokaltrafik.

Vi kommer få veta vad som är på gång på Jazzens museum under sommaren och Hallsta Ridklubb kommer och berättar om deras nyaste tillskott, fölet Hark´s Aruba. Morgonen fortsätter i ett rullande tempo där VL tar oss ut på äventyr. Vi kommer bland annat besöka showområdet för Strömsholmsdagarna som anordnas 2-6 juni.

Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på  gång. Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd är Hallstahammars Promotion. Den här morgonen kommer vi hålla till på Jazzens museum och moderator är Madeleine Ahlqvist. 

Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.                                                                                                  

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Anmäl dig här.

Plats: Jazzens museum Tid: 7.30 - 9.00 Dag: torsdag 1 juni

Varmt välkommen!