Språk
2017 / Frukost i Hallsta...

Frukost i Hallsta 6 april

 

Det är dags för ytterligare ett ”Frukost i Hallsta” och den här morgonen är vi tillbaka i Hallstaparken. Morgonens Frukostsponsor är Team Nyföretagande. Har du funderingar på att starta företag? eller tillhör du den företagsamma skaran i länet som redan driver företag? Lagom till frukosten kommer du få reda på hur blivande företagare och nystartade företag kan få stöd från länets aktörer. Allt ifrån starta eget kurs till rådgivning och finansiering.

Vi kommer även få träffa Hallstahems nya VD Ulf Magnusson, Mia Lundqvist från Leader Mälardalen och Malin Gustafsson som berättar om Strömsholmsdagarna. Som vanligt ett fullspäckat schema med andra ord.

Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på  gång. Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd är Hallstahammars Promotion.  Den här gången är vi tillbaka i Hallstaparken och moderator den här morgonen är Joakim Graning.  Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya spännande saker.

Frukost i Hallsta är kostnadsfritt, anmäl dig här 

Plats: Hallstaparken Tid: 7.30 - 9.00 Dag: torsdag 6 april

Varmt välkommen!