Språk

Guldregn på Strömsholms slott

2017-10-28 00:00

Hallstahammar Promotion bjöd in kommunens företagare till årets företagarfest, Guldyra 2017. Kvällen inleddes med att premiera våra duktiga företagare i kommunen och fina utmärkelser delades ut på Strömsholms slott av landshövding Minoo Akhtarzand. Kvällen fortsatte med middag och underhållning fram till midnatt.

Vinnarna i Guldyra 2017

 Här kan du se fler bilder från kvällen

 

Årets Exportföretag är Bulten AB

Årets Exportföretag har verkat i med och motgångar. Från att från början vart ett företag som har tillverkat produkter erbjuder de nu också tjänster till sina kunder. Tillsammans med kunden söker de nya lösningar så att man inte tappar greppet. Deras produkter finns världen över och deras utvecklingskurva är så stark att man här i Hallstahammar kommer behöva nyanställa personal under de närmaste åren.

Årets Grundbult är Morberg Anläggning AB

Årets Grundbult har funnits med sin kunskap och kompitens under många år. Årets Grundbult är ett familjeföretag som har och sätter starka avtryck i kommunen. Företaget har valt att vara en del av kommunens utveckling, allt ifrån infrastruktur till bostadsbyggande. Företagets ledare är en starkt driven person som har fler timmar på dygnet än vad vi andra har.

Årets inspiratör 2017 är Design By Mirelle

Årets inspiratör har med nytt tänk och inspiration gett människor nya perspektiv. Med ett stort engagemang och envishet är nyckeln till framgång given. Det finns en tanke, en strategi och en hel del slit bakom en lyckad satsning. Vi är många som står häpna till din kreativitet och ditt öga för den "rätta vinkeln". Rättare bestämt är vi över 57 000 följare som följer din kreativitet på avstånd.

Årets uppstickare är Graning & Co

Årets uppstickare har hittat ett område som under de senaste åren haft ett ökande behov av personal och tjänster. Årets uppstickare har skapat ett företag som på ett bekvämt och smidigt sätt erbjuder snabb hjälp med hög kompitens och hög servicegrad till så väl företag och privatpersoner. Företaget har blivit det självklara valet i kommunen och regionen när du ska ha fest.

Årets Butik är Åsby hem & trädgård

Vinnande företag utmärker sig genom en tro på att ständig utveckling är nyckeln till framgång. Att företaget har en målmedvetenhet utöver det vanliga märks tydligt på alla nyheter och storslagna idéer som dess drivna medarbetare lägger sin själ i. Företaget har en röd tråd som genomsyrar allt från marknadsföring till bemötande av kunderna. Det är tydligt att inga detaljer lämnas åt slumpen när Sveriges vackraste oas kreativt omskapas och förnyas till alla kunders förtjusning. Detta företag är inte bara en viktig del i Hallstahammars kommun, företaget har under året även visat att de hör hemma i den yttersta toppen på nationell nivå.