Språk

Kickstart Digitalisering i industrin

2018-03-05 16:22

Kickstart är ett digitaliseringsinitiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering - oavsett var på resan man befinner sig.

Hur?

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande Kickstart position.

Var?

Västerås

När?

28 mars heldag, 17 april och 3 maj halvdagar

Kostnad?

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Anmälan?

Vänligen uppge mailadress, namn, företagsnamn, mobilnummer och eventuell specialkost i ett mail till: daniel.boqvist@automationregion.comSista anmälningsdag är 16 mars. 

Frågor?

Läs mer på http://www.kickstartdigi.se/. Vid övriga frågor kontakta Daniel Boqvist, telefon 0708- 501 818, e-post daniel.boqvist@automationregion.com