Språk

Nominera företag till Guldyra

2018-08-21 13:30

Hallstahammar Promotion bjuder in till en företagarfest med prisutdelningar, middag och underhållning den 12 oktober. Många duktiga företag och företagare kommer att få priser i olika kategorier och vi behöver din hjälp med att nominera dem.

Följande utmärkelser kommer att delas ut på Strömsholms slott:

Årets tillväxtföretag: Ett företag som med positiv lönsamhetsutveckling och som påvisat en bättre tillväxt än branschen i övrigt.

Årets medarbetare: En person som är en förebild för övrig personal och som är driftig, lojal och har en positiv inställning till det mesta.

Årets hållbarhetspris: Ett företag eller organisation som på ett föredömligt och inspirerande vis tar ansvar för den egna verksamhetens påverkan på branschen och samhället i stort.

Årets nystartare: En person eller ett företag som utmärkt sig genom nystart eller förnyelse.

Årets grundbult: Ett stabilt företag som under lång tid verkat med gott resultat och betytt mycket för anställda och kommun.

Årets butik: Ett handelsföretag som under året utmärkt sig och eller bidragit på ett positivt sätt i det gemensamma arbetet med tanken om "Hallstahammar Först". Utses av Vi i Hallsta.

Nomineringar skickas till naringsliv@hallstahammar.se, senast den 16 september.                                   

Inbjudan till Guldyran och program för kvällen skickas ut framöver, men boka in festkvällen på Strömsholms slott den 12 oktober i din kalender redan nu!

Varmt välkommen med dina nomineringar!