Språk

Dans och klappar på Språkcaféets julavslutning

2016-12-22 13:14

Den 21 december höll Jobbcentrum och Svenska kyrkan en julavslutning av Språkcaféet med dragspelsmusik till dans kring granen. Denna gång fick besökarna en överraskning när Svenska kyrkan kom med julklappar till besökarna.

Det var en uppskattad avslutning med runt 70 besökande. Barn och vuxna dansade i ring kring granen till klassiker som Nu är det jul igen som spelades på dragspel. Det bjöds på julmat och fika och julklappar delades ut till besökarna.

Julklappar till vuxna och barn

Ica Matkassen i Hallstahammar samlat in julklappar från generösa Hallstahammarsbor till behövande som annars riskerar att bli utan. På avslutningen av Språkcaféet kom Svenska kyrkan och delade ut en del av dessa julklappar till Språkcaféets besökare, både vuxna och barn.

Stort tack till alla som skänkt en julklapp

– Vi på Jobbcentrum tillsammans med Svenska Kyrkan vill tacka alla som medverkat till detta Språkcafé och ett stort tack till alla medmänniskor, föreningar och företag som engagerat sig under året och som bidragit till de julklappar som igår delades ut till stor glädje, säger områdeschef Hanna Wannberg. 

Succén fortsätter 18 januari

Under året har över 1200 personer besökt Språkcaféet och vi succén fortsätter under 2017 med fler roliga upptåg.
Läs mer om Språkcafé