Språk
Lediga tomter / Södra Näs

Södra Näs

Rödmarkerat område - kommunala tomter ca 8 stycken
Grönmarkerat område - Seniorvillor 14 tomter

Nytt villaområde i Södra Näs, Hallstahammar, med närhet till E18. Försäljningen beräknas starta efter sommaren 2017, så fort Lantmäteriet är klar med avstyckningen. Tomterna kommer att vara mellan ca 1000 -1500 kvm och priset är 410 kr/kvm. På bilden ovan ser ni de kommunala tomterna markerade med rött men än så länge är inte tomtindelningen klar.

Vid köp av kommunal tomt i Södra Näs ingår förutom bygglov, startbesked, VA (servis + anslutningsavgift) och stadsnät: nybyggnadskarta, rutnätsavvägning, grovutsättning, finutsättning samt lägeskontroll.

Seniorvillor köper en del av området, på kartan grönmarkerat område, för att bygga sitt koncept med enplans parhus. De vänder sig främst till målgruppen 50+. För mer information om Seniorvillor besök deras hemsida www.seniorvillor.se eller kontakta ansvarig mäklare Robert Olsson Svensk Fastighetsförmedling Telefon: 021-103834 Mail: robert.olsson@svenskfast.se

Är du intresserad av de kommunala tomterna lämna din intresseanmäla till:
Therese Pettersson Telefon:0220-240 68 Mail: therese.pettersson@hallstahammar.se

Alla som lämnat intresseanmälan till de kommunala tomterna, kommer få mail när försäljningen sätter igång och då är det först till kvarn som gäller.