Språk

Du kan fortfarande tycka till om planerna för Hallstahammars centrum

2017-03-14 14:17

Vi väntar på dina synpunkter! Vad tycker du om planerna för Hallstahammars nya centrum? Titta på förslaget och skicka därefter in webbformuläret med kommentarer, synpunkter, förslag eller motförslag, beröm eller kritik. Ända fram till och med den 10 april går det bra att tycka till om förslaget.

Klicka på bilden för att komma till webbformuläret där du kan lämna synpunkter på planförslagetNu har planförslaget för Hallstahammatrs framtida centrum varit ute på samråd i en dryg månad. Lite mer än tre veckor till finns förslaget utställt i Kulturhuset, i kommunhuset, på Kolbäcks bibliotek och på Knytpunkten i Strömsholm. Under denna tidsperiod går det att lämna synpunkter. Men varför vänta ända till april? 

- Vi har fått in en del synpunkter, men ser gärna att ännu fler berättar vad de tycker om planförslaget, säger planarkitekt Ulrika Johansson som är en av flera som jobbat med att ta fram förslaget. Med tanke på hur många som engagerade sig i den tidigare dialogfasen tänker vi på planavdelningen att vi borde få in fler synpunkter än de som hittills kommit in, även denna gång. Lite självkritiskt tänker jag att vårt tredimensionella webbverktyg CityPlanner kanske är för avancerat och komplicerat att använda. Därför har vi nu även skapat ett enklare webbformulär som du kan fylla i, fortsätter Ulrika.

Mer information

Du som vill veta mer om planeringen av Hallstahammars framtida centrum är välkommen att kontakta planchef Jacob Lithammer, telefon 0220-240 67, eller e-post jacob.lithammer@hallstahammar.se