Språk

Resor

Sök resa

Ladda ner ResRobot som app till din telefon

För Iphone
För Android

Så kan du resa med kollektivtrafik i Hallstahammars kommun

Brukslinjen
Vår lokala linjetrafik med buss, Brukslinjen, har nolltaxa och trafikerar från Borgåsund i söder och till Virsbo i norr.

Brukslinjens tidtabell 15 augusti 2016 till 18 juni 2017

Servicelinjen
Servicelinjen kör enligt en tidtabell. Servicelinjen stannar när du vinkar till den. Det går att ta med rollator och rullstol på bussen, vi kan tyvärr inte ta ombord elrullstolar. Servicelinjen åker måndag till fredag.

Flexlinjen
För tätorterna Hallstahammar och Kolbäck finns även anropsstyrd Flexlinje. I Hallstahammar finns även Servicelinjen. Tidtabell hittar du till höger på sidan.

Västmanlands Lokaltrafik
Västmanlands Lokaltrafik (VL) trafikerar sträckan Västerås-Hallstahammar med expressbuss 511. Västmanlands lokaltrafik trafikerar också sträckan Kolbäck - Västerås och Kolbäck - Köping med expressbuss 515. Läs mer på www.vl.se.

Tåg

Du kan åka tåg till och från både Hallstahammar och Kolbäck. Det tar 10 minuter att åka till Västerås och cirka en timme till Stockholm med tåg från båda orterna. Från Kolbäck kan du enkelt ta dig söderut via Eskilstuna till Norrköping/Linköping och vidare mot Malmö/Köpenhamn. Bergslagspendeln tar dig norrut mot Dalarna. Läs mer på www.sj.se.