Fler webbplatser

Inspirationsseminarium om att starta eget företag

Namn: Madeleine Ahlqvist
Befattning: Chef för näringslivsenheten
Telefon: 0220-24660
E-post: madeleine.ahlqvist@hallstahammar.se
Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

Går du i tankarna kring att starta företag eller är du redan igång? Vill du få inspiration och information gällande att starta eget företag och undrar du vilken hjälp som finns att få? Nyföretagarcentrum Västmanland och Hallstahammars kommun bjuder in till inspirationsseminarium om att starta eget företag i kommunhuset 22 september.

NyföretagarCentrums logotype

Vi inleder kvällen 17.30 och under ca 1,5 timme kommer vi få ta del av en av Hallstahammars mest inspirerande företagare Jenni Sivén som tillsammans med sin man äger och driver Körkortsexpress. Vi får lyssna på hennes långa företagsresa samt få en chans att ställa frågor.

Vi kommer även få lyssna på rådgivare från Nyföretagarcentrum Västmanland som berättar om hur du planerar din företagstart, hur du tar fram en affärsplan och budget, de vanligaste företagsformerna, moms och skatter samt vilket stöd och hjälp som finns att få.

Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Varmt välkommen med din anmälan!


Tid: 22 september 17.30-ca 19.00

Plats: Hallstahammars kommunhus, Norra Prästgårdsgatan 1

Anmälan: senast den 20 september till maria.folkesson@nyforetagarcentrum.se eller naringsliv@hallstahammar.se. Vänligen meddela eventuella matallergier vid anmälan.

Fem leende personer tittar gemensamt på två datorskärmar