Fler webbplatser

Enskilda förskolor och pedagogisk omsorg

E-post: kundcenter@hallstahammar.se
Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

Öppettider i kundcenter
1 sept - 31 maj (vintertid)
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

1 juni - 31 augusti (sommartid)
Måndag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

I Hallstahammars kommun finns två fristående förskolor och en fristående pedagogisk omsorg. Vill du ansöka om plats i någon av de fristående verksamheterna vänder du dig direkt till respektive förskola eller pedagogisk omsorg. Se verksamheternas egna webbplatser för kontaktuppgifter.

Hagvidson Ekot AB, Hallstahammar

Förskolan Ekot har en profilering mot mat, miljö och utomhuspedagogik. Förskolan som finns på Nibblegatan 27‑29 i Hallstahammar har närhet till stora gårdar och till skog och mark.

Du är välkommen att kontakta förskolechef Linda Stenberg, på telefonnummer 076-885 83 87 om du har frågor om förskolan och dess verksamhet.

Musikförskolan Ålle-Bålle

Musikförskolan Ålle-Bålle är en enskild förskola med musikinriktning. Förskolan har ett gynnsamt läge i ett bostadsområde i centrala Hallstahammar. Förskolan finns i en nyrenoverad lokal och har en inspirerande lekgård.

Ålle-Bålle pedagogisk omsorg

Ålle-Bålle driver en pedagogisk omsorg i form av familjedaghem som finns på Nibblegatan 23.