Fler webbplatser

Sluta på förskolan och säga upp plats

E-post: kundcenter@hallstahammar.se
    Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

Öppettider i kundcenter
    1 sept - 31 maj (vintertid)
    Måndag-torsdag 08.00-16.30
    Fredag 08.00-16.00

1 juni - 31 augusti (sommartid)
    Måndag-torsdag 08.00-16.00
    Fredag 08.00-15.00

Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

Uppsägningstiden för en förskoleplats är två månader och du får betala för platsen under den tiden vare sig ditt barn är på förskolan eller inte. Tiden räknas från och med den dag Hallstahammars kommun fått in uppsägningen.

Uppsägning plats på förskola via e-tjänst

Enklast när du vill säga upp en förskoleplats är att använda vår e-tjänst. Du behöver ha ett bank-id och logga in med e‑legitimation.

Uppsägning plats på förskola med blankett

Du som av någon anledning inte har möjlighet att använda e-tjänst kan använda blankett i stället. Blanketten fyller du i, skriver ut, undertecknar och skickar in.

Mer information

Har du frågor är du välkommen att kontakta kommunens kundcenter. Kommunvägledarna hjälper dig eller lotsar dig vidare till rätt person.