Att göra på området

Campingstugor på Skantzö camping

På Skantzö camping finns det mycket att göra när du bor här. Campingen ligger i direkt anslutning till badet med tre pooler och servering. Här finns också äventyrsgolf och kulturmiljörena kring Skantzen och Strömsholms kanal att upptäcka.

Skantzöbadet

Välkommen till Skantzöbadet, precis i anslutning till campingen. Skantzöbadet är ett friluftsbad med tre pooler (ca 25-26°C), hopptorn med trampolin, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Entré till badet ingår när du bokar boende på campingen.

Observera att vattenrutschkanan är stängd tills vidare.

Lekande och badande ungdomar vid Skantzöbadets hopptorn

Äventyrsgolf

I direkt anslutning till campingen finns en äventyrsgolfbana för hela familjen.

Priser för äventyrsgolf:
0 - 4 år: gratis
5 - 14 år: 40 kr
15 år och uppåt: 70 kr

Pojke som håller fram en golfboll

Skantzenområdet

Campingen ligger i direkt ansutning till kulturområdet Skantzen med Strömsholms kanal, slussar och möjlighet till trevliga promenader i naturen.

Norlings sluss

Paddla kanot

Det finns möjlighet att hyra kanot om man börjar sin färd på Skantzöområdet. Att paddla kanot på Strömsholms kanal och Kolbäcksån är en fantastisk kultur- och naturupplevelse.

Två sällskap paddlar kanadensare i Strömsholms kanal

Evenemangskalendern

I evenemangskalendern hittar du arrangemang och annat som händer i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Evenemangen i kalendern kan arrangeras av allt från föreningar, organisationer, företag som privatpersoner eller kommunen – gemensamt för alla evenemang är att de är öppna för allmänheten.

Mat och dryck

På området finns Skantzöbaren där du hittar en trevlig resturang för mat och dryck. Följ gärna Skantzöbaren på deras Facebook-sida för öppettider och särsklida arrangemang, som trubaduraftnar.

Områdeskarta

Områdeskarta för Skantzö bad och camping