Jobba i Hallstahammars kommun
Jobba i Hallstahammars kommun

Jobba hos oss

Att jobba i Hallstahammars kommun innebär att ha ett arbete som betyder mycket för många. Vi levererar välfärd till kommunens invånare oavsett vilken fas i livet man befinner sig i, vi sköter om parker, röjer snö, ser till att biblioteket har öppet och att skolan fungerar. När du börjar jobba hos oss blir du del av ett lag som tillsammans utför det många anser vara Sveriges vikigaste jobb. Detta innebär både att vi har förväntningar på dig och att du har en stor möjlighet att bidra till allas bästa.

lang="x-repair" Young businesswoman and businessman working together in office
Bild som symboliserar rekrytering till Hallstahammars kommun - funderat på att jobba hos oss

Lediga tjänster

Vi söker hela tiden efter nya medarbetare inom många yrkesgrupper, både som tillsvidareanställda och vikarier. På webbplatsen Offentliga jobb publicerar vi alla lediga tjänster inom Hallstahammars kommun.

Du söker tjänsten genom att klicka dig vidare och göra din ansökan direkt på webben.


Portrait of happy female nurse reading book for senior man at nursing home

Jobba som vikarie

Kommunens verksamheter måste alltid fungera, dygnet runt och året om. När våra ordinarie medarbetare är lediga eller blir sjuka behövs du, vikarie för att hålla verksamheten igång. Här berättar vi hur det går till och vad som krävs för att bli en del av vår bemanningsenhet.

 

 

Olika sportutrustning

Dina förmåner som anställd i Hallstahammars kommun

Vi vill att du ska känna att du får det där lilla extra som anställd i Hallstahammars kommun. Därför erbjuder vi ett antal personalförmåner till våra medarbetare.


Möt våra medarbetare

Vi är många som arbetar med många olika saker och här får du möta några av oss som berättar vad vi gör på jobbet och hur det är att jobba i Hallstahamamrs kommun.