Fler webbplatser

Om webbplatsen

hallstahammar.se är Hallstahammars kommuns officiella webbplats. Webb­platsen är kommunens huvudkanal för kommunikation och ett hjälpmedel för dig att hitta information om kommunens verksamheter och tjänster. Den ska också bidra till en ökad dialog med större insyn i, och marknads­föring av kommunen.

Innehållet på vår webb sköts av våra webbredaktörer. Vi skriver om det som kommunen ansvarar för. Fakta­granskning av sak­inne­hållet på de olika webb­sidorna ansvarar respektive chef för.

Om andra organisationer eller myndigheter bättre kan svara för informationen, länkar vi ofta vidare till deras webbplatser.

Bilderna på vår webb är skyddade av upphovsrätten

De bilder som används på webbplatsen ägs av Hallstahammars kommun. De får inte kopieras eller användas utan överenskommelse.

Berätta för oss om du saknar någon information

Har du tips på hur vi kan göra webbplatsen bättre, eller har du upptäckt att något inte fungerar? Låt oss veta! Du kontaktar webbredaktionen som ansvarar för sidan genom att klicka på redaktionsnamnet längst ner på sidan. Fyll i din kommentar eller synpunkt i formuläret som öppnas och klicka på skicka.

Du är också välkommen att kontakta kommunikationsenheten som är den enhet som har huvudansvaret för hela webbplatsen.